T Jazz nieuws van 23 maart 2019

admin / Uncategorized / / 0 Comments / Like this

Het Westend Theater tijdens T Jazz: Burlesque en Jamsessie!

Het mooiste mini-rode-pluche-theater van Nederland staat op Terschelling en is op de vrijdagavond  tijdens T Jazz het decor van de nachtclub uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Flora Gattina et sa Troupe geeft haar wervelende show, met zwoele, slepende jazzklanken begeleid door de Eilander Jazz Band olv Fokke Runneboom.

Miss Flora Gattina oftewel Floortje Laan, leeft om te dansen. Ze is een professioneel acroyoga-, burlesque -en paaldanslerares. Miss Flora Gattina is de perfecte openingsact of fantastisch stijlvolle act op ieder Moulin Rouge en  Burlesque event.

Na vele jaren intensief verschillende dansstijlen beoefend te hebben (zoals Latijns-Amerikaans stijldansen, Argentijnse tango) besloot ze zich te specialiseren in Burlesque, de kunst van het verleiden. Al haar danservaring gecombineerd met de kracht van paaldanseres en de uitstraling van een showgirl maakt elke act (van Hollywood tot Buenos Aires stijl) van Miss Flora Gattina een lust voor het oog.

Als finaliste van Hollands Got Talent heeft ze persoonlijk uiting geven aan haar wens dat alle vrouwen op de wereld zich vrij genoeg voelen om ten alle tijden hun vrouwelijke kracht te laten zien en zich te sensueel voelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flora neemt haar Troupe mee, bestaande uit Ginny Vie Fauve, Bustie La Tish en stage kitten Maggie Leroux.

Op zaterdag is het Westend Theater het podium voor de Jam sessie. De Eilander Jazz band vormt de basis voor deze sessie en ieder muzikant op het eiland kan komen meespelen. Neem je instrument mee, (Drumkit staat er) plug in en speel mee. Dat het maar een mooi spontaan feestje mag worden!

X
X