T Jazz Nieuws van 14 maart 2019

admin / Uncategorized / / 0 Comments / Like this

Benjamin Herman Masterclass/workshop: De wereldberoemde saxofonist Benjamin Herman geeft zaterdag 13 april om 11.00 uur een masterclass/workshop voor alle muzikanten die wat willen opsteken van zo’n wereldtopper. Om je aan te melden voor dit leerzame uur, stuur je een e-mail naar info@tjazz.nl. Je aanmelding wordt bevestigd en je wordt daarna op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Geef in de aanmelding aan welk instrument je bespeelt en hoe lang je dat al doet.

De kaartverkoop gaat 1 april 2019 van start. Wil je zeker zijn van een strippenkaart, zoals de kaart heet, reserveer er dan alvast één via info@tjazz.nl.

Wat zijn de voordelen van de strippenkaart:

  • Je steunt het initiatief van het muziekbeleving festival T Jazz
  • Vlak voor, tijdens en vlak na de optredens vragen de locaties € 0,50 meer voor hun consumpties. Dit extra geld komt ten goede aan het festival. Met een strippenkaart betaal je deze toeslag niet. Je betaalt dan de normaal geldende prijzen voor je consumpties
  • Met je strippenkaart wordt je gratis vervoerd van West Aan Zee naar West Terschelling, zodat je niets hoeft te missen van de shows.
  • Alleen met een strippenkaart heb je toegang tot de voorstelling van Flora Gattina et sa Troupe in het Westend theater op de vrijdagavond.

De strippenkaarten zijn dan vanaf 1 april op te halen en te betalen bij de volgende locaties:
Paviljoen West aan Zee, West aan Zee.
Cafe de Zomer, West Terschelling
Sigarenzaak Sypie in de Torenstraat te West Terschelling
Boekhandel Funke in de Boomstraat te West Terschelling.

Verder is Flat Rabbit bevestigd. Zij spelen op zaterdag om 20.00 uur in de Stay Okay.

 

 

X
X