Rapper Cycz treedt op in Oka 18 en leidt workshop “maak je eigen rap”

Erik Brunekreef / Uncategorized / / 0 Comments / Like this

Rapper Cycz in OKA 18

Rapper Cycz, voorheen Cyclo B, is een Middelburgse artiest die voornamelijk bekendstaat om zijn diversiteit als artiest. Voorheen heeft hij furore gemaakt bij Punch Out Battles, maar al enige tijd begint hij naam voor zichzelf te maken als artiest. Mede door zijn diversiteit kan Cycz je laten swingen op afro-beats, maar je ook aan het denken zetten als rasechte MC met zijn woordkunsten. Voornamelijk zijn message naar de youth wordt overgebracht met een sterke delivery, punchlines en wordplays waardoor ook de serieuzere boodschappen worden opgevangen door de jeugd.

Vorig jaar heeft Cycz gestaan in diverse voorprogramma’s van top-artiesten zoals: Lijpe, Sevn Alias en D-Double. Daarnaast is recentelijk zijn FunX sessie uitgekomen en lijkt het erop dat 2020 een mooi jaar zal worden voor Cycz! Op vrijdag 17 april, om 22.15 laat Cycz zijn raps horen op het podium van OKA18.

Rapper Cycz en DJ Manie leren rappen!

Zaterdag 18 april om 11.00 uur voegt DJ Manie zich bij Cycz. In deze gratis workshop komt voorbij hoe een rap in elkaar zit en welke technieken er worden gebruikt om op de juiste manier op de beats te “flowen” (raps schrijven die goed klinken op het ritme, i.p.v. die lijken op een sinterklaasgedicht :-)). Ook leren de deelnemers hoe een goede rap beat wordt gemaakt, en uit welke instrumenten en drums dit bestaat. Het eindresultaat is 100% door de deelnemers zelf gemaakt. De rechten hiervan zijn uiteraard voor jullie, dus je kunt dit ook delen op sociale media naderhand. Je krijgt je eigen rap mee naar huis. De workshop duurt tot 15.00 uur en wordt gehouden in Aparthotel Boschrijck.

Het enige dat je moet doen als je wilt leren hoe je een rap maakt, is je opgeven via info@tjazz.nl . Vertel hoe je heet, geef je leeftijd en mail ook een telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken als er iets verandert.

OKA 18, de danskroeg van Terschelling

Oka 18 is de gezelligste danskroeg van (West-)Terschelling en elke dag geopend tot 02:00. Met het hele jaar door de leukste hits die door de beste DJ’s worden gedraaid en door onze eigen huis DJ’s is het verplicht de voetjes van de vloer! Daarom heeft Lakmakers T Jazz gekozen om Cycz in OKA te programmeren, speciaal voor het publiek dat al in de OKA komt, maar ook omdat Cycz daar helemaal tot zijn recht komt.

Naast de binnenbar heeft OKA18 een heerlijk zonnig terras waarop jouw lievelingsdrankje geserveerd kan worden!

Je vindt de OKA op Molenstraat 17 in West-Terschelling!

X
X