Klik hieronder voor het blokkenschema:

Blokkenschema 25 november definitief 2023

 

Zangworkshop “Swing and sing”

Zaterdag 25 november, 12.45 uur, Doopsgezinde kerk.

 

Onder leiding van Paul Horjus zul je in deze workshop de vrijheid ervaren van het improviseren. Jazz zingen vraagt om een andere timing, ritmiek en frasering. En ook heel belangrijk : improvisatie en scat. Samen met Paul Horjus zullen er twee bluesy en jazzy stukken ingestudeerd worden en daarna worden gepresenteerd. Deze workshop is geschikt voor alle soorten zangers. Zing en swing!

Paul Horjus (1985) studeerde aan het conservatorium van Zwolle en Groningen en studeerde docent muziek met piano (jazz/pop) en zang (jazz/pop). Hij volgde o.a zanglessen bij Jannie Brandsma, Mike Pruijn, Marieke Snijders en zangmasterclasses bij Francien van Tuinen, Carolina Mout, Floor van Zutphen . Daarnaast studeerde hij in 2022 af bij Tijs Krammer als Dirigent Lichte muziek bij de opleiding DLV van lichte muziek korenstichting BALK.

Dus, alle zangers van Terschelling en daarbuiten: geef je op voor deze leerzame workshop via info@tjazz.nl en leer meer uit je stem te halen!

Workshop Percussie!

 

Zaterdag 25 november om 16.00 uur kan iedereen van 4 tot 80 jaar meedoen aan de workshop Percussie in de Doopsgezinde kerk op West! Onder leiding van Eric Keuning leert u de beginselen van ritme en kadans! De Doopsgezinde kerk zal veranderen in een enorme oefenruimte! Deelname is gratis en vrij.

Workshop Salsa Dansen

Zaterdag 25 november, 12.00 uur, Boschrijk

Lakmaker’s T Jazz 2022 Salsaworkshop

Salsa Romos, de salsa dansschool uit Leeuwarden, verzorgt de Salsa Dans workshop. Word jij ook enthousiast bij het horen van de opzwepende klanken van Latin muziek? Luister je graag naar Enrique Iglesias, Pitbull of Marc Anthony? Laat je dan nu verleiden door de ritmes van de Cubaanse muziek en swing erop los! Uitvluchten zoals leeftijd, geen ritmegevoel en/of gewoon niet kunnen dansen, worden in deze workshop compleet onderuit gehaald!

 

De workshop is dus voor iedereen, elke leeftijd, ongeacht de lenigheid. In een leuke workshop leer je snel de basis van het salsa dansen kennen en kan je die passen s avonds bij het optreden van Michael de Miranda in Zeezicht ( 20.00 u) of in De Bras (22.00 u)  weer ten toon spreiden.

 

Opgeven voor de salsa dans workshop tot vrijdag 24 november: info@tjazz.nl

Voorpret: