Live muziek & workshops op maar liefst 11 locaties

Erik Brunekreef / Uncategorized / / 0 Comments / Like this

Maar liefst 11 locaties op West Terschelling en West Aan Zee bieden een podium aan de tweede editie van Lakmakers T Jazz. De organisatie van de muziekbeleving is erg blij met de steun van de bedrijven, want zo kunnen we een spetterend livemuziek programma en boeiende workshops programmeren!

Elke week lichten we op deze plek een onderdeel uit van ons programma en vertellen we iets over de locatie.

Op vrijdag 17 april om 23.00 uur in de Bras:

THE HIPPO BROTHERS FEATURING GEORGINA PEACH

Ontstaan uit een gezamenlijke passie voor rauwe soul, vroege funk en Latin jazz en boogaloo, betreedt deze zevenkoppige band bestaande uit de ritme sectie (bas, drums en gitaar), Hammond orgel, percussie en een blazers sectie enthousiast het podium om hun ultieme grooves ten gehore te

brengen. De heren hebben hun sporen verdiend in bands als Juicebox, The New Cool Collective, Rude Rich & amp; The Highnotes en Bongomatik en wordt versterkt door upcoming soul zangeres Georgina Peach uit Venlo. In aanloop naar het komende festival seizoen zijn The Hippo Brothers momenteel hun eerste album aan het opnemen, welke deze lente uitgebracht zal worden. Zie ook www.thehippobrothers.com.

 

DANSEN IN DE BRAS

Omdat de muziek van The Hippo Brothers gemaakt is om te dansen heeft T Jazz aan Werner van de Bras gevraagd of deze band bij hem welkom is. Het motto van de Bras is tenslotte “Eten, Drinken, Loungen, Dansen”. Het ruime podium biedt plaats aan de band en de grote gladde vloer is de ideale ondergrond om je beste “moves” te laten zien. De Bras vind je in de Torenstraat 32 op West.

JIJ KOMT TOCH OOK?!

Alle optredens zijn gratis te bezoeken en deelname aan de workshops kost ook niets, maar om Lakmakers T Jazz mogelijk te maken rekenen alle locaties waar activiteiten plaats vinden vanaf een half uur voor tot een half uur na de activiteit, € 0,50 per consumptie extra. Dit bedrag komt ten goede aan Stichting T Jazz, zodat ze ook volgend jaar weer een feest kunnen bouwen. Je kunt het festival ook ondersteunen door de strippenkaart te kopen. Deze kaart kost € 14,50 en is op diverse plekken op West Terschelling te koop. Met de strippenkaart betaal je niet de € 0,50 toeslag en krijg je, exclusief,  toegang tot een speciaal optreden.

 

MEER INFORMATIE

Kijk voor meer informatie ook op facebook.com/lakmakerstjazz

 

X
X