Lakmakers T Jazz komt er weer aan!

Genieten van swingende en veelzijdige muziek voor iedereen!!

Van vrijdag 26 t/m zondag 28 november 2021 vindt de 2e editie plaats van Lakmakers T Jazz.  Voor dit jaar is een swingend en veelzijdig programma samengesteld voor iedereen van jong tot oud: Latin, wereldmuziek, jaren 20, jazz, bigband, blues en nog veel meer komen langs op 9 podia in West en West aan Zee.

Niet alleen luisteren maar ook meedoen!

Naast de optredens zijn er maar liefst 6 gratis workshops. Amateurmuzikanten kunnen onder leiding van professionele muzikanten, meer over hun instrument leren, andere muzieksoorten uitproberen, of zelfs mee spelen in een Bigband.

Strippenkaart

Lakmakers T Jazz is gratis te bezoeken. Vanaf een half uur voor tot een half uur na het optreden wordt in de horeca € 0,50 per consumptie extra gerekend. Dit bedrag komt ten goede aan de organisatie van T-Jazz. Er is ook een strippenkaart voor alle optredens te koop: de € 0,50 toeslag betaal je dan niet en je krijgt ook, exclusief, toegang tot een speciaal optreden. De strippenkaart kost € 14,50 en zal op diverse plekken op West Terschelling te koop zijn (informatie hierover volgt nog).

Zet het weekend vast in je agenda

Tijdens T-Jazz is er veel te genieten en te beleven. Er wordt hard gewerkt aan de laatste details van het programma. Kijk voor nieuws en updates op www.tjazz.nl of facebook.nl/tjazz.