Uncategorized

Lakmakers T-Jazz 2020

Genieten van veelzijdige muziek voor iedereen tijdens

De tweede editie van T-Jazz van vrijdag 17 t/m zondag 19 april 2020, biedt een swingend en veelzijdig programma voor iedereen van jong tot oud: hiphop, Afrikaans, Caraïbisch, Surinaams, jazz, soul, blues, 70’s rock, en nog veel meer komen langs op 9 podia in West en West aan Zee. Lakmakers T-Jazz heeft de naam gekregen van de vorig jaar overleden initiatiefnemer Wim Lakmaker.

 

Niet alleen luisteren maar ook meedoen

Naast de optredens zijn er vier gratis workshops. Amateurmuzikanten kunnen onder leiding van professionele muzikanten, meer over hun instrument leren, andere muzieksoorten uitproberen, of mee spelen in een Bigband. De allerkleinste bezoekers (vanaf 6 jaar) kunnen meespelen in de grootste percussieband die Terschelling ooit gehoord heeft. En de wat oudere jongeren kunnen hun eigen Hip Hop nummer ontwikkelen, schrijven en zelfs opnemen onder leiding van Rapper Cycz en DJ Manie. Op de culturele DoeMarkt kunnen de bezoekers kennis maken met muziekinstrumenten, en diverse eilander kunstuitingen.

Op zondag kan de muzikant zich in een workshop verder verdiepen in de muziek uit de Caraïben en Zuid Amerika.

Strippenkaart
Lakmakers T Jazz is gratis te bezoeken. Vanaf een half uur voor tot een half uur na het optreden wordt in de horeca € 0,50 per consumptie extra gerekend. Dit bedrag komt ten goede aan de organisatie van T-Jazz. Er is ook een strippenkaart voor alle optredens te koop: de € 0,50 toeslag betaal je dan niet en je krijgt ook, exclusief, toegang tot een speciaal optreden. De strippenkaart kost € 14,50 en is op diverse plekken op West Terschelling te koop.

 

Zet het weekend vast in je agenda

Tijdens T-Jazz is er veel te genieten en te beleven. Er wordt hard gewerkt aan het programma. Kijk voor nieuws en updates op www.tjazz.nl of facebook.nl/tjazz.

Comments are closed.

X
X