Steun ons Festival! Koop een Polsbandje!

Om de optredens, de masterclasses en de workshops gratis te kunnen blijven aanbieden, heeft stichting T Jazz ook uw steun nodig!
Deze editie van het festival wordt breed gedragen op het eiland en daar zijn we erg dankbaar voor. Vele eilander-ondernemingen hebben weer royaal gesponsord. Stichting T Jazz heeft ook dit jaar weer subsidie mogen ontvangen van verscheidene fondsen, Gemeente Terschelling en Provincie Friesland. Maar, ondanks deze subsidies en sponsoring blijft het een hele toer om onze doelstelling, om de optredens en de workshops gratis toegankelijk te houden, vol te houden. Bovendien worden de meeste subsidies niet eeuwig gegeven, dus kunnen we uw steun goed gebruiken, voor deze editie, maar ook om de volgende edities van Lakmaker’s T Jazz te kunnen waarborgen.

 

U kunt dit doen door een polsbandje te kopen van Lakmaker’s T Jazz:

–    Hiermee ondersteunt u het festival!
–    Iedere locatie van het festival rekent een half uur voor, tijdens en een half uur na het optreden € 0,50 extra voor een consumptie. Dit geld komt ten goede aan stichting T Jazz. Met het polsbandje hoeft u deze toeslag niet te betalen.

De polsbandjes zijn gedurende het festival alleen te koop bij het festivalhart, Grand Cafe Zeezicht.
Vanaf zaterdag 18 November 2023 zijn de polsbandjes al te koop bij de verschillende locaties van het festival:
– Grand cafe Zeezicht
– Westend theater
– Het Raadscafe & Diner
– De Bras
– Stay Okay
– Hotel Boschrijk
– West aan Zee 

Namens stichting T Jazz, hartelijk dank voor uw steun!